deel deze pagina

  • Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Wonen aan de kust

Lees meer

Natuursteen elementen in het ontwerp

Pierre Bourgogne Muurstenen onder plint ter verfraaiing van een nieuw complex. De geel-zandkleurige metselstenen nemen zich helemaal op in het gebied. Met deze muurstenen kunt u middels verankeringen een constructieve muur realiseren. Deze vorstbestendige stenen zijn uitermate geschikt voor gevelbouw- en renovatie. Het ontwerp van dit wooncomplex heeft veel elementen in zich. Allereerst de combinatie van Natuursteen en hout. Mede door het design, Noord-Amerikaans aan doet. Aan de kust zijn hier ook vele woningen te vinden. De Pierre Bourgogne steen op zichzelf doet daarnaast ook erg Frans aan. De naam alleen is authentiek en herkenbaar Frans, alsof ze zijn hergebruikt uit een Franse boerderij. Op deze prachtige plek aan de Nederlandse kust heerst veel sfeer en karakter. Een must-see voor bezoekers aan Cadzand.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50%  wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.