deel deze pagina

  • Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

.

Lees meer

Corona Update

Richtlijnen

Op 23 februari heeft het RIVM nieuwe maatregelen aangekondigd omtrent het Coronavirus. Wat betekent dit voor u en The Flagstone Company?

The Flagstone Company is open

The Flagstone Company BV is een Groothandel in Natuurstenen. Dit betekent dat zakelijke relaties (business tot business) in corona-tijd op afspraak altijd welkom zijn. Denk hierbij aan afspraken met Architecten, Aannemers, Ondernemers in onroerend goed, Dealers, Natuursteen zetbedrijven, Tegelzaken, Interieurbedrijven en bijvoorbeeld Hoveniers.

Vanaf 3 maart zullen wij naast de vakhandel ook een beperkt aantal particuliere relaties ontvangen. Hierbij volgen wij de richtlijnen van het RIVM. Particuliere afspraken worden minimaal 4 uur van te voren gemaakt. En vinden plaats per heel uur.

Om onze medewerkers en relaties een zo veilig mogelijk bezoek te garanderen, verzoeken wij u het volgende:

  • Kom het liefst met maximaal 2 volwassenen
  • Vermeld of u zakelijk aankoopt of als particulier
  • Volg de algemene regels van het RIVM.

Wij kijken er naar uit om u verder te helpen. Het Team van The Flagstone Company BV

Bestel per telefoon of digitaal

Het bezichtigen van ons Experience Center is op afstand is mogelijk. Dit kan via WhatsApp Video bellen (tel. nr. +31 651550193). Mocht het te druk zijn op deze lijn, vraag dan het video bezoek aan via [email protected] of bel: +31 578-560048. U zult enthousiast zijn over de vele opties die wij kunnen laten zien op afstand.