deel deze pagina

  • Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Foto’s Natuurstenen Muren

Dit fotoalbum met Natuurstenen voor muren, borders, gevels en tuin biedt vele voorbeelden van alle mogelijkheden. Een ultieme inspiratiebron.
Mocht u enthousiast zijn, denk dan aan ons Flagstone Magazine of het bezoeken van onze showroom in Vaassen.

Sfeerfoto’s

Lees meer
3

Natuurstenen of rotsblokken kopen

Luxe, sfeer en landelijk, het is allemaal te realiseren met puur Natuursteen. Een exclusieve toevoeging voor ons woon- en leefgenot. Haal hiermee de sfeer van het buitenland naar uw eigen leefomgeving. Bekijk aan de hand sfeerfoto’s Natuurstenen Muren de mogelijkheden voor bijvoorbeeld gevelbekleding en tuinmuren. Maar ook voor een border bieden Natuurstenen een luxueuze charme. The Flagstone Company is zeer gespecialiseerd op het gebied van dit soort Natuursteen voor binnen en buiten. Ons bedrijf importeert rechtstreeks vanuit diverse groeven. U krijgt bij ons een eerlijke prijs en kwaliteit voor het natuurlijke materiaal dat u mag verwachten! Niet alleen op het gebied van stijladvies en aanschaf van de Natuursteen brokken kunt u terecht. Maar juist ook voor technische kennis. Onze specialisten helpen u graag! Neemt u contact met ons op via telefoonnummer: (+31) 0578-560048 of e-mail naar [email protected]

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50%  wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Ambachtelijke zetters