deel deze pagina

  • Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sfeerfoto’s

Dit fotoalbum biedt u vele unieke voorbeelden van de mogelijkheden met Natuursteen.

Een ultieme inspiratiebron.

Sfeerfoto’s

Lees meer
3

Uw droom, onze passie!

Luxe, sfeer en landelijk, het is allemaal te realiseren met puur Natuursteen. Een exclusieve toevoeging voor ons woon en leef genot. Haal hiermee de sfeer van het buitenland naar uw eigen leefomgeving. Er is heel veel mogelijk. Voor gevelbekleding of tuinmuren en borders. Maar ook voor een trap biedt Natuursteen een luxueuze charme. The Flagstone Company is absoluut gespecialiseerd op het gebied van Natuursteen voor binnen en buiten. Direct vanuit de groeve getransporteerd, dus u krijgt bij ons een eerlijke prijs en kwaliteit die u mag verwachten! Niet alleen op het gebied van stijladvies en aanschaf maar ook voor technische kennis kunt u bij ons terecht. Onze specialisten helpen u graag! Neemt u contact met ons op via telefoonnummer: (+31) 0578-560048 of e-mail naar [email protected]

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.