deel deze pagina

 • Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Assortiment

Lees meer

Producten worden geladen...

21

Breukstenen

The Flagstone Company heeft een breed assortiment aan producten. Feitelijk “voor iedereen wat wils”. Bent u op zoek naar een constructieve puur Natuurstenen muur, dragend en volledig opgebouwd uit natuursteen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag bij de zoektocht naar het perfecte resultaat. Wij geven u ook graag meer informatie over de verwerking hiervan. Deze kunt u terugvinden op de pagina productinformatie. Voor verdere informatie staan wij u ook graag telefonisch te woord op 0578-560048, belt u vanuit het buitenland: 0031 578 560048

Natuurstenen muren
Inspiratie en de verwerking van Natuurstenen muren. U doet hier informatie op over het zetten en de verwerking van Natuursteen. Daarnaast wordt u geïnspireerd door middel van sfeerbeelden.
 • Natuursteen voegen

  Verwerking van Natuurstenen

  Alles over metselen!
 • Breukstenen op de wand

  Inspiratie buitenmuren

  Bekijk meer muren!
 • Buitenmuur van brokken Natuursteen

  Franse/tuinmuren inspiratie

  Meer Franse sfeer!

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.