deel deze pagina

 • Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Assortiment

Lees meer

Producten worden geladen...

19

Breukstenen

The Flagstone Company heeft een breed assortiment aan producten. Bent u op zoek naar een constructieve pure Natuurstenen muur? Kies dan Natuursteen uit ons assortiment dat u volledig opbouwt. Mocht dit toch te zwaar zijn, dan bestaat ook de mogelijkheid voor Steenstrips.

Natuurstenen delven

Hoe gaat dit proces van Natuurstenen verkrijgen eigenlijk? Mensen denken vaak dat alle Natuursteen uit ons assortiment uit de bergen gedolven wordt. Maar dat is niet altijd het geval. Soms is het noodzakelijk om Natuurstenen uit de grond te halen. In Griekenland gebeurt dat op de volgende manier. Men huurt grond van de overheid. Namelijk voor het delven van Natuurstenen. Na het verkrijgen van deze Natuurstenen en Breukstenen, wordt het terrein vervolgens weer opgeleverd. Dit betekent dat er geen schade achterblijft. De groeve voor Natuurstenen wordt aansluitend keurig weer volgestort met zand en puin. En er worden bomen en planten geplaatst.

Natuurstenen muren
Inspiratie en de verwerking van Natuurstenen muren. U doet hier informatie op over het zetten en de verwerking van Natuursteen. Daarnaast wordt u geïnspireerd door middel van sfeerbeelden.
 • Natuursteen voegen

  Verwerking van Natuurstenen

  Alles over metselen!
 • Breukstenen op de wand

  Inspiratie buitenmuren

  Bekijk meer muren!
 • Buitenmuur van brokken Natuursteen

  Franse/tuinmuren inspiratie

  Meer Franse sfeer!

Teamfoto van The Flagstone Company

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50%  wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.