deel deze pagina

  • Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Projecten

Natuurstenenmuren zijn in Europese landen al lang onderdeel van het straatbeeld. In Nederland zien we ook steeds vaker Natuurstenenmuren terug. Mensen willen een unieke uitstraling voor hun veranda, villa, zwembad of restaurant.

Hieronder hebben wij alle inspiratie voor u verzameld!

Projecten

Lees meer
4

Modern huis met Natuurstenenmuren

De toegevoegde waarde van Natuursteen

Natuursteen is kleurrijk, veelzijdig en goed te onderhouden. En het gaat een leven lang mee! Puur Natuursteen is een geschikt materiaal voor exterieur. Natuursteen als bouwsteen biedt een tijdloze karakter en een groot ontwerpvrijheid. Metselstenen van Natuursteen kunt u zowel decoratief als functioneel toepassen. Tuinmuren, borders en gevelbekleding zijn slechts enkele voorbeelden van wat er allemaal mogelijk is om te realiseren. Ook voor de overheid en landschap kan Natuursteen een oplossing en verfraaiing bieden. Denkt u bijvoorbeeld aan damwanden en keermuren. Voor meer informatie bel ons: +31 (0)578 560048.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50%  wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.