deel deze pagina

  • Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Contact

  • Expert – Specialist
  • Exclusieve showroom
  • Enorme voorraad
  • In de buurt van Apeldoorn

Contact

Lees meer

Onze showroom is uitgebreid!

Deze uitbreiding heeft gezorgd voor 5600 m² aan inspiratie en beleving. Ook het warehouse is samen gevoegd met de nieuwe showroom. Zo kunnen wij u nog beter en efficiënter van dienst zijn. Veelal hebben wij de producten op voorraad of een beperkte levertijd.

Onder het genot van koffie of thee leiden wij u graag rond in onze nieuwe showroom en voorzien wij u graag van alle informatie die u nodig heeft. Want bij ons kunt u niet alleen terecht voor de aanschaf van het materiaal, maar ook voor de verwerking en technische details. Wanneer u onze nieuwe showroom bezoekt zult u ervaren dat sfeer, warmte en passie samen komt. U bent van harte welkom! Onze showroom is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 08.30 tot 16.00 uur.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50%  wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Medewerker Dennis aan het videobellen