deel deze pagina

  • Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Tuinmuur zelf realiseren

Lees meer

Ambachtelijk werk

Natuursteen is een heel mooi alternatief voor bakstenen. Onbewerkt natuursteen heeft karakter en uitstraling en is onderhoudsvrij. Belangrijke regel is het wel dat één keer goed wordt gezet omdat het plaatsen zeker arbeidsintensief is. Wij leggen u uit hoe u een dergelijk project kunt aanpakken. Diverse stappen achter elkaar. Belangrijk is dat u werkt volgende de regels der bouwkunst. Meer informatie omtrent het plaatsen van een massieve tuinmuur vindt u hier: Productinformatie

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50%  wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.