deel deze pagina

  • Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Moderne Bungalow

Lees meer

Zuid-Franse NatuursteenDe Natuurstenen muur loopt door van binnen naar buiten

Een deel van de gevels en de buitenmuur in de tuin zijn opgebouwd uit Natuursteen. Dit geeft een Zuid-Franse touch, wat goed past bij de prettige en ontspannen woonsfeer. Voor dit project is de Pierre Bourgogne Muursteen gebruikt.  Om het geheel rustig en strak te laten ogen, zijn er geen plinten toegepast. Daarnaast is er een mooi contrast met de zwarte kaders van de raampartijen. Als finishing touch is binnen een authentieke gietvloer toegepast. Het geheel  resulteert in een bungalow met een strak karakter en natuurlijke elementen.

Speciale bouwtechniek Natuursteen

In totaal heeft er zo’n 160 manuren gezeten in de Natuurstenen muren. Het maken hiervan vereist namelijk een speciale techniek. Samen met The Flagstone Company is dit prachtige eindresultaat tot stand gekomen. De klant is hier dan ook zeer tevreden over!

 

Modern en Kubistisch óf Mediterraans en Landelijk

Deze prachtige bungalow is slecht één voorbeeld van de vele mogelijkheden met Natuursteen. Mooi om te zien is dat het contrast van moderne architectuur met de Natuursteen perfect samen gaan. Een trend die wij zien groeien. Niet zo gek ook als u dit schitterende project bekijkt! En met deze type Steen de Pierre Bourgogne kunt u ook een mediterrane sfeer realiseren voor een tuinmuur bijvoorbeeld. Deze steen leent zich er enorm goed voor om voor allerlei stijlen te gebruiken. Alle mogelijkheden zijn terug te vinden bij ons Assortiment Natuurstenen muren.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50%  wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.