Het Magazine over Natuursteen!

Om een uitgebreid magazine uit te brengen is er behoefte aan beeldmateriaal. Materiaal wat wij zelf maken en bemachtigen via onze relaties. Na het verkrijgen van de foto’s is het ook belangrijk om een gevoel over te brengen doormiddel van teksten. Veelal geven relaties voldoende informatie omdat ze zó enthousiast zijn, raken ze er niet over uit gepraat! Daar doen wij het voor. Periodiek plannen wij afspraken in om onze relaties te bezoeken voor het maken van foto’s en een gesprek over het resultaat en het zetwerk. Inmiddels hebben wij diverse cursussen gevolgd. En zijn wij in het bezit van high-tec camera’s, computers en servers om het fotograferen van Natuursteen te optimaliseren.

Een verhaal vertellen over een product en over de architect en opdrachtgever, dat is soms makkelijk maar soms ook lastig. Want het magazine moet bedoeld zijn voor iedereen. Omdat er telkens weer nieuwe bijzondere projecten worden opgeleverd hebben wij besloten om meerdere edities uit te brengen. Op dit moment zitten wij al op editie 9! Onze relaties raken ook steeds enthousiaster en wij krijgen dus steeds meer medewerking. Er is geen standaard prijslijst toegevoegd omdat het magazine echt voor inspiratie is bedoeld! Uiteraard kunt u ons bedrijf benaderen voor een prijsopgave.

Heel vaak is het zo dat wanneer ik een project bezoek, ik het gevoel heb weer goud in handen heb. Dan ben ik zo enthousiast en kan dan niet wachten om weer aan de slag te gaan samen met de Art Director. Die is inmiddels net zo geïnspireerd en gedreven!

Uiteraard kunnen wij niet zomaar alle gemaakte foto’s en teksten publiceren. Contact met zowel de architect als de opdrachtgever is erg van belang. Zij zijn tenslotte degene die akkoord geven voor publicatie. Zonder akkoord kunnen wij niet zo’n inspirerend Magazine uitbrengen. Uit respectievelijk oog hebben wij bewust de keuze gemaakt om geen toenaam en plaats vermelding eraan toegevoegd. Ik ben oprecht benieuwd wat u ervan vindt. Laat het ons weten! en hopelijk zien wij u snel in onze showroom! Een warme groet, Hellen Eekhof