deel deze pagina

  • Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Aanvullende materialen

Remix cementmortel voor metselstenen

Remix cementmortel voor metselstenen

Bekijk alle foto's

Remix Natuursteenmortel
Wanneer u een natuurstenen muur gaat metselen heeft u speciale natuursteenmortel nodig. Bij een aantal van de metselstenen adviseren wij om gebruik te maken van de Remix Natuursteenmortel. Met deze uitbloeiingsarme mortel voor metselwerk kunt u zelf de dikte van uw voeg en de kleur daarvan bepalen. Let erop dat wanneer u een dun gemetselde muur wilt realiseren, ca. 4 tot 8mm, u dient te werken met een dunbedmortel. Bij een lintvoeg groter dan 8mm wordt doorstrijkmortel toegepast. Voor 1m² metselwerk heeft u ca. 35kg mortel nodig.  Dit materiaal is in vele kleuren verkrijgbaar.

Geschikt voor:

Prijzen

Bestel direct! Gratis offerte Bezoek de showroom Magazine aanvragen

Remix cementmortel voor metselstenen

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50%  wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.